Smarter 24

Online handelsplatform til køb af aktier

DeGiro

DEGIRO er en hollandsk aktiemægler, relativt ny på den europæiske scene. Den har været aktiv for europæiske investorer siden 2013. Den kan prale af at tilbyde detailkunder institutionelle handelsgebyrer.
Kombinationen af ​​lave priser og en brugervenlig platform gør investering tilgængelig for alle.

Bux

BUX er et europæisk teknologivirksomhed, der blev grundlagt i begyndelsen af ​​1991. Det er reguleret af Financial Conduct Authority (FCA) og den hollandske autoritet for de finansielle markeder (AFM). Det er også noteret på Budapest Stock Exchange (HSE).
Buxapp anbefales til forhandlere, der nyder hastigheden og alsidigheden ved handel på mobile enheder. Brugere, der også ønsker at have en sikker og sjov oplevelse af, hvordan handel føles, vil sætte pris på dens gratis demo-version.

BinckBank

Virksomheden bag mærket (produkterne tilbydes under varemærkerne Binck og Alex) er BinckBank NV. Virksomheden er noteret på Euronext Amsterdam såvel som i Amsterdam Smallcap Index. Som allerede nævnt dækker de tjenester, der tilbydes af operationen, en bred vifte af behov.
Annonceret som en “online bank for investorer og opsparere”, er Binckbank bestemt ikke din typiske aktiemægler. Det er en velreguleret og veletableret onlinebank, der sælger en interessant palet af tjenester i flere europæiske lande.

LYNX

LYNX er en introduktionsmægler af Interactive Brokers (IB). I praksis betyder det, at dine deponerede midler vil blive besiddet af IB, men gebyrer opkræves af LYNX. Du kan også bruge IBs handelsplatforme.
LYNXs marked og produktsortiment er godt, hvilket giver dig adgang til den vigtige internationale og også til nogle lokale europæiske børser. Dets aktie- og ETF-handelsgebyrer er lave, og den mobile handelsplatform er god.
Handel og investering i aktier og andre omsættelige værdipapirer kan sætte din kapital i fare og betragtes som en højrisikoforretning og afhænger af mange variable faktorer, herunder økonomiske risici, inflation, ændring af markedsværdien.
Handel investering har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. Mellem 74-89% af detailinvestorkonti mister penge ved handel. Du bør overveje, om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.